Citrix Receiver for Mac

Citrix Receiver for Mac

Toegang tot zakelijke Citrix-applicaties

Als uw bedrijf Citrix gebruikt om toepassingen te hosten, kunt u Citrix Receiver voor Mac gebruiken om uw e-mail te controleren, documenten te bekijken, in te loggen bij projectdashboards, uitgaven goed te keuren en nog veel meer. Citrix...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Werkt op verschillende platforms
  • Beveiligde toegang tot uw bedrijfsnetwerk

TEGEN

  • Gebrek aan enkele functies van originele Citrix voor Mac

Goed
7

Als uw bedrijf Citrix gebruikt om toepassingen te hosten, kunt u Citrix Receiver voor Mac gebruiken om uw e-mail te controleren, documenten te bekijken, in te loggen bij projectdashboards, uitgaven goed te keuren en nog veel meer.

Citrix Receiver is een web-plug-in en heeft de stand-alone client vervangen Citrix-ontvanger voor Mac . Citrix Receiver voor Mac stelt u in staat uw kantoor overal mee naar toe te nemen. U hebt toegang tot toepassingen en Windows-desktops en zelfs tot tablets of smartphones. Citrix Receiver voor Mac voorkomt dat u gevoelige gegevens op uw laptop moet opslaan, omdat u toegang heeft tot uw bedrijfsnetwerk alsof u op kantoor bent. Citrix Receiver is beschikbaar voor Mac, Windows, iOS, Android en Blackberry met binnenkort extra platforms.

Citrix Receiver voor Mac is een essentiële tool om uw Mac aan te sluiten op uw bedrijfsnetwerk.

Enkele authenticatie voor de Access Gateway: Gebruik van een enkele sessie voor zowel VPN als clientless-toegang, zodat een ontvanger-gebruiker zich één keer aanmeldt voor beide soorten toegang en slechts één licentie verbruikt. Automatische routering van ICA-verkeer via de Access Gateway ICA-proxy voor optimale gebruikerservaring. Automatische start van een VPN-tunnel wanneer een gebruiker inlogt. Voor deze functie moet u de instelling Single Sign-On met Windows op de Access Gateway uitschakelen. Ondersteuning voor toegangsbeheer SmartAccess-besturingselementen. Verbeterde aanmeldings- en uitlogbewerkingen: gebruikers worden alleen gevraagd om zich bij de ontvanger aan te melden wanneer een aanmelding is vereist. Acties waarbij inloggen is vereist, zijn een app starten vanuit Receiver of de Finder, de opdracht Apps vernieuwen gebruiken, apps bekijken of zoeken of een account toevoegen. Een gebruiker is alleen aangemeld bij het account dat is gekoppeld aan de gevraagde bron. Gebruikers blijven aangemeld totdat ze kiezen om zich af te melden of de ontvanger te verlaten, van het interne netwerk naar een extern netwerk te gaan of wachtwoorden te verwijderen. Een VPN-tunnel wordt alleen ingesteld als dat nodig is. Interne gebruikers zijn aangemeld bij StoreFront. Andere verbeteringen in het gebruiksvriendelijkheid: de knop Verzoek is verwijderd. Gebruikers kunnen nu eenvoudigweg klikken om een ​​app toe te voegen en als een verzoek om toestemming om de app toe te voegen vereist is, verschijnt er een dialoogvenster. Foutmeldingen zijn duidelijker. Alle UI-afbeeldingen (Receiver User Interface) zijn compatibel met de retina-display. StorageZones Receiver biedt ondersteuning voor ShareFile StorageZones, waarmee gegevensopslag dichtbij gebruikers mogelijk wordt gemaakt. SHA2 Certs. U kunt nu servercertificaten gebruiken met een publieke sleutel van 2.048-bit RSA en een SHA256-handtekening hash-algoritme.

Aanpassingen

  • Enkele authenticatie voor de Access Gateway: Gebruik van een enkele sessie voor zowel VPN als clientless-toegang, zodat een ontvanger-gebruiker zich één keer aanmeldt voor beide soorten toegang en slechts één licentie verbruikt. Automatische routering van ICA-verkeer via de Access Gateway ICA-proxy voor optimale gebruikerservaring. Automatische start van een VPN-tunnel wanneer een gebruiker inlogt. Voor deze functie moet u de instelling Single Sign-On met Windows op de Access Gateway uitschakelen. Ondersteuning voor toegangsbeheer SmartAccess-besturingselementen. Verbeterde aanmeldings- en uitlogbewerkingen: gebruikers worden alleen gevraagd om zich bij de ontvanger aan te melden wanneer een aanmelding is vereist. Acties waarbij inloggen is vereist, zijn een app starten vanuit Receiver of de Finder, de opdracht Apps vernieuwen gebruiken, apps bekijken of zoeken of een account toevoegen. Een gebruiker is alleen aangemeld bij het account dat is gekoppeld aan de gevraagde bron. Gebruikers blijven aangemeld totdat ze kiezen om zich af te melden of de ontvanger te verlaten, van het interne netwerk naar een extern netwerk te gaan of wachtwoorden te verwijderen. Een VPN-tunnel wordt alleen ingesteld als dat nodig is. Interne gebruikers zijn aangemeld bij StoreFront. Andere verbeteringen in het gebruiksvriendelijkheid: de knop Verzoek is verwijderd. Gebruikers kunnen nu eenvoudigweg klikken om een ​​app toe te voegen en als een verzoek om toestemming om de app toe te voegen vereist is, verschijnt er een dialoogvenster. Foutmeldingen zijn duidelijker. Alle UI-afbeeldingen (Receiver User Interface) zijn compatibel met de retina-display. StorageZones Receiver biedt ondersteuning voor ShareFile StorageZones, waarmee gegevensopslag dichtbij gebruikers mogelijk wordt gemaakt. SHA2 Certs. U kunt nu servercertificaten gebruiken met een publieke sleutel van 2.048-bit RSA en een SHA256-handtekening hash-algoritme.

Meeste downloads Servers voor mac

Citrix Receiver for Mac

Download

Citrix Receiver for Mac 11.7.0

Beoordelingen about Citrix Receiver for Mac

Promotie×